Over Ons

Techidee is een onafhankelijke website welke zich volledig richt op de technologie van de toekomst. Techidee richt zich vooral op interessant nieuws welke voor de consument van toepassing kan zijn. Denk hierbij aan nieuwe technologie binnen de auto-markt, wearables en innovatie. Daarnaast zijn er regelmatig onafhankelijke reviews aanwezig op de website van toffe producten.

Wie zijn wij?

Techidee.nl is een project van Technieuws.com en wordt onderhouden door een actief team van specialisten. Deze website staat volledig in het teken van Tech. De website zal zich onderscheiden van Technieuws.com welke zich voornamelijk richt op de consument. Techidee zal Tech naar een hoger level brengen.

Binnen ons netwerk valt ook de website Technieuws.com. Deze website is gericht op de algemene tech-rubrieken. Onderaan deze pagina meer informatie over het volledige team achter de website van Techidee.

Contact

Mocht je graag met ons contact willen opnemen over bijvoorbeeld advertentie’s, reviews of heb je gewoon een algemene vraag? dan kan je het beste onze contact pagina bezoeken. Techidee is onderdeel van het Technieuws netwerk, onze websites hebben als doel om de gebruiker te informeren.

Techidee is een onderdeel van het Technieuws Netwerk. De volgende websites zijn onderdeel van het Technieuws netwerk:

  • Androididee.nl Website over Android met tips, nieuwsberichten en handige handleidingen.
  • Technieuws.com Website over IT met actueel technieuws, reviews en vele interessante onderwerpen.

Adverteren

Adverteren op Techidee behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hierbij gaat onze voorkeur sterk uit naar tech-gerelateerde advertenties die onze doelgroep aanspreken. Wij zijn dan ook van mening dat een advertentie een stukje toegevoegde waarde moet kunnen bieden en niet alleen als hinderlijk dient te worden ervaren. Neem vrijblijvend contact op via info(at)techidee.nl. Wij werken samen met een aantal media-bedrijven in Nederland voor de weergave van display-advertenties.

[td_block_authors custom_title=”Redactie Techidee” include=”2,3,4″]