Thuisknop afwezig in gelekte afbeeldingen iPhone 8

Er zijn afbeeldingen opgedoken van de iPhone 8, het gaat hierbij om afbeeldingen van een dummy. De afbeeldingen zijn naar buiten gekomen via het Twitter-account @OnLeaks. 

Design iPhone 8

Naar verwachting is de dummy erg dicht bij het definitieve design van de iPhone 8. Op de afbeeldingen zijn een aantal details te vinden. Zo is te zien dat het scherm nagenoeg het volledige toestel bedekt. Aan de achterkant is er een dubbele camera te zien.

Aan de achterkant is een dubbele camera te zien. Daarnaast is er ook een volumeknop te vinden. Op de foto’s is er geen thuisknop te vinden. Naar verwachting gaat Apple de thuisknop verwerken in het scherm van de smartphone. Wanneer Apple deze techniek kan toepassen is het de eerste fabrikant welke het voor elkaar krijgt om een vingerafdrukscanner te verwerken in het scherm. Samsung is al langere tijd bezig met een soortgelijke toepassing, de fabrikant is er alleen nog niet in geslaagd om dit ook toe te passen in een variant voor productie.

Beschikbaarheid

Volgens de laatste geruchten verschijnen er later dit jaar ook twee nieuwe iPhones welke meer weg hebben van de iPhone 7. Het zou gaan om de nieuwe iPhone 7S en iPhone 7S Plus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here