Specificaties en afbeeldingen Honor 9 opgedoken via TENAA

Volgende maand zal de nieuwe Honor 9 op de markt verschijnen. De nieuwe mid-range smartphone van Honor heeft de beschikking over interessante hardware en zal volgende maand op de markt verschijnen. Inmiddels zijn er een aantal details opgedoken van de nieuwe smartphone. 

Honor 9

De toestellen worden vermeld onder de modelnummers STF-AL00, STF-TL10 en STF-AL10. Alle exemplaren hebben de beschikking over een 5.15-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels. Om welk display het gaat, is vooralsnog onduidelijk. Naar verwachting zal het gaan om een LCD display.

smartphsmartps

Volgens TENAA beschikt de Honor 9 over een 2,45Ghz octa-core chipset welke wordt bijgestaan met 4GB aan RAM. Naar verwachting gaat het om de Kirin 960 chipset. Ook komen er twee exemplaren op de markt met 6GB aan RAM. Aan de achterzijde van de smartphone is een dual camera setup te vinden welke bestaat uit een 20 megapixel en 12 megapixel lens met enkele LED flitser.

Volgende maand krijgen we meer informatie over de nieuwe Honor 9 smartphones. De Honor 9 moet de bestaande Honor 8 gaan opvolgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here