‘Nieuwe Galaxy J-toestellen bevatten vingerafdrukscanner en verbeterde camera’

Binnenkort krijgen de Galaxy J (2016) toestellen een opvolger. Het lijkt erop dat Samsung de Galaxy J-smartphones zal gaan voorzien van een stevige update. 

Samsung presenteert binnenkort de opvolgers van de populaire Galaxy J-toestellen. Volgens een nieuw rapport beschikken de nieuwe smartphone over een aantal verbeterde specificaties. Volgens de afbeeldingen beschikken de smartphones over verbeterde camera’s en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde.

Ook qua design zijn er een aantal veranderingen. De nieuwe smartphone beschikt volgens de laatste geruchten over een nieuwe metalen behuizing. Zowel de J5 (2017) als J7 (2017) krijgen een 13-megapixelcamera achterop en een 13-megapixel frontcamera.

Als we de laatste geruchten mogen geloven wordt de J7 een smartphone welke de beschikking krijgt over een 5,5-inch SAMOLED-scherm met een octa core-processor en 3GB aan werkgeheugen. De J7 krijgt waarschijnlijk een adviesprijs met zich mee van 339 euro. De J5 wordt een goedkopere variant met een adviesprijs van 279 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here