Moto C en Moto C Plus budgetsmartphones officieel uitgebracht

Lenovo heeft vandaag zoals al verwacht de nieuwe budgetsmartphones uitgebracht. De nieuwe Moto C en Moto C Plus zijn budgetsmartphones welke worden verkocht voor een interessante adviesprijs. 

Moto C

De Moto C is de goedkoopste smartphone welke al wordt verkocht voor een bedrag van 89 euro. Uiteraard zijn de specificaties minimaal, maar zeker voor het geld zijn er prima specificaties aanwezig.

De Moto C is een budgetsmartphone welke vooral is gericht op de basis-taken zoals WhatsApp, Google Maps, bellen en bijvoorbeeld internet. Onder de motorkap is er een quadcore-processor te vinden. Aan de achterzijde van de smartphone is er een 5 megapixel camera te vinden met een flitser. Aan de voorzijde is er een 2 megapixel-camera te vinden. De 3G-variant wordt verkocht voor 89 euro. Ook komt er een 4G-exemplaar op de markt voor een bedrag van 99 euro.

Moto C Plus

De Moto C plus is een grotere variant welke een accu bevat van 4000mAh. Onder de motorkap is er een quadcore-processor te vinden met 1GB aan RAM en 16GB aan ram. De camera’s zijn hetzelfde als bij de goedkopere Moto C.

Motorola heeft de smartphone wel voorzien van dual-sim ondersteuning en de mogelijkheid tot uitbreiding via een micro-sd-kaartje. De grotere variant wordt verkocht voor een bedrag van 119 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here