Eerste NFT op Solana (SOL) voor ruim $1 miljoen verkocht

De NFT markt begint zich langzaam ook buiten Ethereum te bewegen. Ook op Solana (SOL) begint de NFT markt flink de aandacht op te nemen. Op het netwerk van SOL is de eerste NFT verkocht voor een bedrag van ruim 1 miljoen dollar. 

Eerste NFT op Solana

Solana heeft de eerste NFT verkocht voor meer dan 1 miljoen dollar. Het gaat om de Degenerate Ape (#7225) welke voor 5980 SOL is verkocht, goed voor een waarde van ruim $1,10 miljoen. De Degenerate Ape Academy is te vergelijken met de Cryptopunks collectie. Inmiddels is de waarde $250 miljoen van de gehele collectie.

De eerste NFT op het netwerk is gekocht voor Moonrock Capital, een Europees investering bedrijf. De hype rondom NFT is begonnen op het netwerk van Ethereum – maar weet zich inmiddels ook te bewegen richting Solana en andere blockchains.

Op moment van schrijven heeft de koers van SOL een waarde van $180, na de eerste ATH van ruim $210.

Solana te koop via iDeal

Via Bitvavo is de SOL token te verkrijgen. Bitvavo is gebruiksvriendelijk en heeft de mogelijkheid om crypto eenvoudig via iDeal aan te schaffen. Via deze link koop je eenvoudig SOL. Nieuwe aanmeldingen traden de eerste 1000 euro gratis.