Eerste afbeelding OnePlus 5 smartphone opgedoken

Naar verwachting wordt de nieuwe OnePlus 5 smartphone binnenkort uitgebracht door OnePlus. De nieuwe high-end smartphone beschikt over krachtige hardware en bevat aan de achterzijde over een dubbele camera. 

OnePlus wil dit jaar opnieuw een smartphone op de markt brengen welke wordt verkocht voor een interessante adviesprijs en opnieuw is voorzien van high-end specificaties. De nieuwe OnePlus 5 verschijnt deze zomer en bevat veel nieuwe functionaliteiten en specificaties.

De foto is afkomstig van Android Authority. Op de afbeelding is de OnePlus 5 zichtbaar. e foto toont een toestel met een metalen behuizing die sterk lijkt op de achterzijde van de huidige OnePlus 3. Wel is er aan de achterzijde een dubbele camera te vinden.

Specificaties OnePlus 5

Naar verwachting krijgt de OnePlus 5 de beschikking over een 5,5-inch AMOLED scherm met een 2K resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt waarschijnlijk gebruik gemaakt van een AMOLED beeldscherm. Ook gaan er geruchten over de overige specificaties. Uit eerdere geruchten valt verder op te maken dat de OnePlus 5 aangedreven zal gaan worden door de Qualcomm Snapdragon 835 processor in combinatie met 8GB aan RAM en 256GB interne opslag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here