DJI Spark: Kleine drone met veel techniek

DJI heeft deze maand de nieuwe DJI Spark drone uitgebracht. De nieuwe drone van DJI is behoorlijk compact en bevat veel interessante technieken. 

Dankzij het kleine formaat past de drone met gemak in je handpalm en is hierdoor eenvoudig te gebruiken. De Spark is te bedienen via de smartphone tot 100 meter of via de optionele remote controller. Met de optionele controller heb je een bereik tot 2km. Ook is de DJI Spark te besturen via handgebaren.

Handgebaren

Je kunt de drone van links naar rechts en van boven naar beneden laten vliegen door een aantal handgebaren. Ook is het via handgebaren mogelijk om de drone dichterbij te laten komen of verder van je af.

Obstakels

De kleine drone kan net zoals bij de Spark obstakels ontwijken. Dit is mogelijk via het 3D Sensing System.

DJI heeft de drone verder voorzien van een camera met een 1/2.3″ sensor welke foto’s maakt in 12 megapixels en video’s in 1080p Full HD met 30 frames per seconde. De camera is bevestigd met een 2-assige gimbal.

Beschikbaarheid

de DJI Spark is verkrijgbaar voor 599 euro. Er is ook een Fly More Combo pakket beschikbaar (inclusief remote controller, propeller guards, extra accu, oplaadstation, storage box en schoudertas). Dit pakket wordt verkocht voor 799 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here