DJI presenteert kleine DJI Spark-drone

DJI heeft een nieuwe drone uitgebracht. De nieuwe DJI Spark-drone is een kleine drone welke dankzij gezichtsherkenning eenvoudig op de hand van de juiste persoon kan landen. De nieuwe drone van DJI is ook te bedienen met gebaren. 

De DJI Spark is woensdagavond aangekondigd en is de goedkoopste drone van DJI. De mini-drone heeft de beschikking over een full-hd-camera en weegt slechts 275 gram. Dankzij een mechanische gimbal moet het beeld stabiel blijven, optische beeldstabilisatie ontbreekt in de kleine drone.

De mini-drone is behalve met een app ook met gebaren te besturen, zo is het mogelijk om met gebaren de drone selfies te laten maken. De DJI Spark is vanaf 15 juni te koop voor een bedrag van 599 euro. Ook is er een bundel te verkrijgen welke beschikt over een extra accu, opvouwbare propellers en een afstandsbediening. De bundel wordt verkocht voor een bedrag van 799 euro.

Marktaandeel DJI

DJI is momenteel marktleider op de dronemarkt. Het Chinese merk had vorig jaar een marktaandeel van 36 procent in de VS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here