Dit zijn 3 unieke iPhone 7 en iPhone 7 Plus hoesjes

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus is de meest recente iPhone van Apple. Op de markt zijn er enorm veel hoesjes te verkrijgen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. 

Met een hoesje zorgt je altijd voor wat extra bescherming. Vooral voor de nieuwe Gitzwarte iPhone is een hoesje een goed idee. Aangezien de glimmende behuizing snel zal krassen.

Hoesjes van Apple

Uiteraard heeft Apple ook een aantal hoesjes op de markt gebracht welke zijn geschikt voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het bedrijf heeft een aantal verschillende hoesjes in het assortiment. Zo zijn er schiliconenhoesjes en een stevige lederen case. De lederen-variant is te verkrijgen in negen verschillende kleuren. De siliconenhoesjes zijn beschikbaar in negen kleuren en worden verkocht voor 39 euro.

Uiteraard zijn er veel fabrikanten welke hoesjes uitbrengen voor de nieuwe iPhone 7 Plus. Onderstaand een aantal interessante hoesjes welke geschikt zijn voor de iPhone 7.

Twelve South – Relaxed Leather Wallet

De Twelve South Relaxed Leather Case is een unieke case welke de beschikking heeft over de mogelijkheid om 2 pasjes op te bergen. De case is volledig bekleed met echt leder en heeft hierdoor een premium uitstraling. Vaak heb je alleen de mogelijkheid voor het opbergen van pasjes met een flip of book-case. Zeker als het gaat om uitstraling zijn de hoesjes van Twelve South een interessante iPhone 7 hoesje.

Otterbox Defender

Met de Otterbox Defender weet je zeker dat er niks gebeurd met de iPhone 7. De Defender geeft de iPhone perfecte bescherming tegen krassen, en door de stevige hoes kan de iPhone ook tegen een flink stootje. Nadeel is wel dat de dikte van de iPhone flink zal toenemen.

 

Mophie – Juice Pack

Heb je niet voldoende capaciteit met de accu welke standaard is te vinden in de iPhone 7. Met de Mophie Juice Pack Air voor de iPhone 7 krijg je er een flinke hoeveelheid extra accu. De ingebouwde batterij zorgt voor een verdubbeling van de capaciteit.

De Mophie Juice Pack kan je via ChargeForce volledig draadloos opladen. Naast de extra capaciteit heeft de Mophie Juice Pack ook goede bescherming. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 2525mAh.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here