Cardano (ADA) komt met ERC-20 Ethereum converter

Cardano (ADA) heeft de afgelopen tijd behoorlijk doorgewerkt aan nieuwe functionaliteiten. Inmiddels is de lang verwachte smart contract lancering bijna afgerond. Volgende week komt de ERC-20 converter beschikbaar op het testnet waarmee je eenvoudig tokens kan verhuizen naar de Cardano blockchain. 

Cardano converter

Met de nieuwe converter is het mogelijk om eenvoudig tokens gebaseerd op de Ethereum blockchain te verhuizen naar de blockchain van Cardano. De waarde van de tokens zal bij een migratie bewaard blijven.

Inmiddels heeft de ontwikkelaar achter Cardano laten weten dat de converter volgende week toegevoegd zal worden op het testnet-netwerk. Deze nieuwe ontwikkeling zou het mogelijk maken om grote ontwikkelaars te laten overstappen naar Cardano. Volgens Charles Hoskinson zijn er inmiddels ruim 100 bedrijven bezig om de migratie te maken richting Cardano.

Binnen enkele weken komt de langverwachte Alonzo update beschikbaar.

Kopen via iDeal

In Nederland is het mogelijk om Cardano eenvoudig te kopen via iDeal. Via het platform Bitvavo is het eenvoudig om Cardano te kopen. Via deze link betaal je over de eerste 1000 euro geen transactiekosten. Maak gebruik van de actie: 1000 euro gratis handelen op Bitvavo