Veiligheid voor alles: Autohouders voor je nieuwe iPhone

Houders om je iPhone veilig in de auto te gebruiken zijn er in veel soorten en maten. Het aanbod is enorm en er zijn behoorlijk veel verschillende varianten. Een goede autohouder zorgt ervoor dat je iPhone goed en stevig vast zit tijdens het rijden. 

Autohouders voor de iPhone

Er zijn veel verschillende soorten autohouders, zo zijn er goedkope eenvoudige houders en de complexere systemen. Ook in de prijs zit tegenwoordig een groot verschil. De werking van de houders is ook erg verschillend, zo zijn er houders welke met een zuignap op het raam worden geplaatst, terwijl er ook autohouders bestaat welke in een ventilatierooster worden bevestigd. Uiteraard is het vaak ook afhankelijk van het type auto, vooral bij een ventilatierooster kan het wel eens lastig zijn om deze in alle auto’s juist te bevestigen.

LifeActiv Suction Mount:

De LifeActiv Sutcion Mount is een stevige en dergelijke houder welke vrij universeel is te gebruiken. De houder werkt met alle iPhones en andere toestellen. Het systeem zorgt ervoor dat je de iPhone makkelijk kan bevestigen.

Door de krachtige zuignap kan je de houder bevestigen op meerdere ondergronden, hierdoor kan je de LifeActiv eenvoudig bevestigen op het dashboard. Naast het gebruik in de auto kan je de LifeActiv mount ook buiten de auto gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de wintersport.

Mobiq Vent-Mount

Wil je een compacte en goedkope iPhone autohouder zonder al te veel poespas, dan is de houder van Mobiq een eenvoudige oplossing. De Mobiq Vent-Mount is universeel te gebruiken en kan je bevestigen in de ventilatieroosters. Via een eenvoudig systeem kan je de iPhone eenvoudig bevestigen. Een groot voordeel is dat de houder ook te gebruiken is met een hoesje.

Xtand Go Z1

De Xtandit Go Z1 is een universele autohouder welke beschikt over een flexibele arm. Hierdoor kan je eenvoudig en snel de perfecte kijkhoek configureren. De houder beschikt oer 2 scharnierpunten. Beide uiteinden zijn draaibaar, zodat er behoorlijk veel mogelijkheden zijn.

De houder beschikt over een ingebouwde veer, hierdoor is het mogelijk om de smartphone eenvoudig te bevestigen in de smartphone. Door het gebruik van zachte materialen worden krassen op het toestel voorkomen. De Xtand Go Z1 is onder andere te bestellen bij de webshop iPhone-cases.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here