Nieuwe details Tesla Model 3 vrijgegeven

Tesla heeft een aantal nieuwe details vrijgegeven van de Model 3. De nieuwe Tesla Model 3 moet in juli verschijnen. De Tesla Model 3 wordt de goedkoopste Tesla welke uiteraard volledig elektrisch is. 

Tesla heeft de specificaties van de Model 3 op de vergelijkingspagina geplaatst. De pagina is vooralsnog alleen te bekijken vanuit de VS of met aangepaste landinstellingen. Op de pagina is er een vergelijking gemaakt tussen de Model S en de goedkopere Model 3.

De Model S is nog altijd de premium variant welke de beschikking heeft over premium specificaties. Zo heeft de Model S een groter bereik en de beschikking over de meeste functionaliteiten en technieken. De goedkoopste Model S is momenteel te verkrijgen voor bijna 80.000 euro. Met een aantal opties kan de prijs al snel oplopen tot boven de 100.000 euro.

Model 3

De Model 3 is de goedkoopste Tesla welke naar verwachting verkocht zal worden voor 35.000 dollar. Daarmee richt het bedrijf zich vooral op de massa. Inmiddels zijn er al 400.000 bestellingen geplaatst van de Tesla Model 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here